Jump to content

МАЛЫЙ

Пользователи
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Информация

  • Любимый вид ловли
    фидер

МАЛЫЙ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. http://fishnadzor.com.ua/video/307-segodnya-v-odesse.html У зв’язку з чисельними зверненнями громадськості та на підставі звернення ГО «Перше об’єднання інвалідів Одеської області» від 17.05.2013 № 1/1705 управлінням «Західно-Чорноморська рибоохорона» з 21.05.2013 року розірвано Договір про організацію любительського та спортивного рибальства, укладений з ГО «Перше об’єднання інвалідів Одеської області» від 22.03.2013 № 05/13.
  2. Добрый день. Запрет на камбалу ступенчатый. В эконом зоне - с 1 по 30 мая, а в территориальных водах с 5 по 19 мая. Поэтому, продажа 4 мая в полне законная. Добрый день. Договор который заключает рыбоохрана с общественными организациями дает право только на организацию любительского рыболовства (поставить мостики, предоставить лодку, снасти и т.п.), но ни в коем случае не дает права на платную рыбалку а тем более не надает землю в аренду.
  3. http://fishnadzor.com.ua/2013/04/12/ Наказом управління «Західно – Чорноморська рибоохорона» від 11 квітня 2013 року № 70 встановлено наступні терміни заборони: По Дністровських водоймах: - в Кучурганському водосховищі – з 15 квітня по 15 червня; - в Шаболатському лимані – з 15 квітня по 15 червня відносно срібного карася, що мігрує з Дністровського лиману. По Дунайських водоймах: - в р. Дунай (включаючи п’яти кілометрову зону вглиб Чорного моря), її протоках, гирлах і єриках – з 1 травня по 30 травня (заборона не поширюється на промисловий лов сітками оселедця); - у придунайських озерах та лимані Сасик – з 15 квітня по 15 червня; - в Стенсівсько – Жебріянських плавнях – з 15 квітня по 15 червня. По причорноморських лиманах: - в Хаджибейському лимані – з 15 квітня по 15 червня; - в Сухому лимані - з 1 травня по 15 червня.
  4. Согласно Правил Промыслового рыболовства в басейне Черного моря и Правил любительского и спортивного рыболовства запрет на Тилигульском лимане видовой - тоесть на бычка. И согласно этих Правил, запрет на бычка в Тилигульском лимане с 1 мая по 15 июня.
  5. fishing888, скажите пожалуйста, а откуда такая информация про запрет и про участки любительского рыболовства?. Дело в том, что на Тилигульском лимане участок для любительского рыболовство только один в с. Кошары. Запрет также может быть перенесен в зависимости от погодных условий. УВАГА НЕРЕСТ ! Одеський територіальний відділ БУ «Західно – Чорноморська держрибоохорона» повідомляє! У зв’язку з початком масового нересту камбали – глоси, на підставі ст. 4.14.1 Правил любительського та спортивного рибальства, а також згідно з погодженням Одеського центру ПівденНІРО та відповідно до наказу ДБУ «Західно – Чорноморська держрибоохорона» від 6 лютого 2012 р. № 16 встановлена державна заборона на промисловий та любительський лов камбали – глоси на період їх нересту у північно – західній частині Чорного моря та Причорноморських лиманах – з 15 лютого по 30 квітня 2012 р. включно.
×
×
  • Create New...