Jump to content

valek45

Пользователи
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Информация

  • Любимый вид ловли
    удочка

Recent Profile Visitors

712 profile views

valek45's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. я получил сегодня ответ с УМРИ подписанный господином Соболевским по поводу прав,так вот они только готовят перечень сертифицированных заведений которые могут проводить обучение.В данный момент на сайте УМРИ нет перечня сертифицированных учебных заведений.Так что ждем пока они появятся.
  2. С сайта УМРИ и после мого звонка в кабинет министров данная структура после годового сна начала суетиться.Как получу письменный ответ из кабинета министров выложу скан ответа. Необхідність перевірки (оцінки) знань та кваліфікації судноводіїв маломірного флоту назріла давно, проте на сьогоднішній день в Україні видача та облік посвідчень судноводіїв малих/маломірних суден не врегульовані остаточно. 20 листопада 2012 року Верховною Радою України внесено зміни до статті 163 Закону України «Про транспорт», чим на законодавчому рівні закріплено, що видача посвідчень судноводіїв малих/маломірних суден здійснюється Укрморрічінспекцією. З метою введення єдиного зразка посвідчення на право керування маломірним (малим) судном, затвердження порядку видачі таких посвідчень, розроблення рекомендованого переліку документів, необхідних установам, підприємствам і організаціям, що здійснюють теоретичну та практичну підготовку судноводіїв малих/маломірних суден, Державна інспекція України з безпеки на морському та річковому транспорті протягом останніх місяців підготувала низку проектів нормативно-правових актів, що врегулюють ці питання. Голова Укрморрічінспекції Григорій Соболевський відповідно до статті 163 Закону України «Про транспорт», підпункту 40 пункту 4 Положення про Державну інспекцію України з безпеки на морському та річковому транспорті, затвердженого Указом Президента України від 08.04.2011 № 447, зобов’язав відповідні підрозділи Укрморрічінспекції у найкоротший термін здійснити необхідних заходів щодо вирішення питань стосовно обліку та видачі посвідчень судноводіїв малих/маломірних суден, затвердження переліку схвалених навчальних закладів, що здійснюватимуть підготовку судноводіїв малих/маломірних суден відповідно до встановлених вимог. Упевнені, що удосконалення нормативно-правової бази з порушених питань дозволить більш активно здійснювати заходи державного нагляду (контролю) за безпекою судноплавства малими/маломірними суднами.
  3. Не все курсы и бумажки от них одинаково полезны.Только сертифицированные центры имеют право выдавать сертификаты,которые еще непонятно как и на каких условиях будут обменяны на права.
  4. Ребята обьясняю еще раз.В погранзонах никаких разрешений у пограничников на лодки брать не нужно.Читайте руководящие документы,там всенаписано.При себе иметь нужно только документ удостоверяющий личность и все.
×
×
  • Create New...