Jump to content

Кодекс

Пользователи
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Кодекс

  1. Дружище, так конечно надувасы не тонут - тонут рыбаки (
  2. Я немного знаком с ситуацией. Хочу отметить, что ни Роман ни его отец Иван арендаторами никаких берегов не являются. А акции зарыбления Роман регулярно проводит.
  3. Нет. Он работает вместе с сыном Ивана Русева Романом. Катают людей на экскурсии к Белому озеру, а также вывозят на Глубокий рыбаков. О сути конфликта уже высказался сам Роман. Если интересно, то вот его версия событий на ютубе: https://www.youtube.com/watch?v=Tk3bsOwNits
  4. Парня уже нашли. Живой. Со слов Ивана Русева его поймали в лимане рыбаки, плыл к берегу. Сейчас вроде дает показания уже по данному инциденту.
  5. 4.1. Любительський лов риби, інших водних живих ресурсів здійснюється: на водоймах загального користування - безкоштовно; на водоймах, наданих громадським об'єднанням для організації любительського рибальства: членам таких об'єднань - за їх членськими квитками; іншим громадянам - за платними відловлювальними картками, які видаються цими об'єднаннями. Вартість таких карток встановлюється громадськими об'єднаннями за погодженням з фінансовими органами Автономної Республіки Крим або відповідної області та з органами рибоохорони; на водоймах, де впроваджене платне рибальство, лов з берега, з човнів або з криги - за платними дозволами, що видаються органами рибоохорони. Установлення плати за рибальство з берега допускається тільки на річках, площа водозбору яких не перевищує 50 тис. квадратних кілометрів. Право безплатного рибальства на водоймах, де впроваджене платне рибальство, а також на тих, що закріплені за громадськими об'єднаннями, надається (за наявності відповідного посвідчення): інвалідам I та II груп; учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС I та II категорій, а також дітям до 16 років.
  6. Для членов УООР на участках УООР норма вылова 5 кг.
  7. В прошлом году собирал себе "комплект эгоиста" для троллинга. Комплект оказался вполне пригоден и удобен для двоих. Может быть кому-то из форумчан пригодится этот обзор:
×
×
  • Create New...