Jump to content

zika

Пользователи
  • Posts

    205
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

zika last won the day on March 26 2020

zika had the most liked content!

Информация

  • Любимый вид ловли
    карпфишинг
  • Место проживания
    Одесса
  • Дата рождения
    1968

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zika's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1.1k

Reputation

  1. На Одещині, в акваторії Дністровського лиману, виявили чоловіків, які під виглядом прикордонників виловлювали раків. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Держприкордонслужби. "Під час проведення оперативно-профілактичних заходів "Нерест-2020“ охоронці кордону помітили незвичайний плавзасіб. Човен мав нечітко нанесений номер та до того ж був обліплений прикордонною символікою. Як з’ясувалось, на плавзасобі з незаконно нанесеною символікою Державної прикордонної служби двоє громадян України вели незаконний вилов водних живих біоресурсів”, — йдеться у повідомленні. Наразі у браконьєрів вилучено моторний човен, більш ніж 500 раків, 25 незаконних знарядь лову (ятерів). Про факт дискредитації прикордонників повідомлено Нацполіцію.
  2. По количеству проведенных тестов Украина - на уровне стран Африки, показывает сравнительная статистика сервиса worldometers.info. На данный момент у нас провели 5040 тестов на выявление коронавируса, что составляет 115 тестов на миллион населения. Это показатели Намибии и Марокко. Для сравнения - в России уже сделали 640 тысяч тестов - это столько же, сколько и в Италии. Что составляет 4379 на миллион населения. Тестов нет - сидим дома!
  3. КИЇВ. 4 квітня. УНН. Міністерство охорони здоров’я прогнозує пік COVID-19 в Україні на 14-15 квітня. Про це заявив заступник міністра охорони здоров’я - головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко, передає УНН з посиланням на пресслужбу МОЗ. “...вже з 14-15 квітня МОЗ України прогнозує пік коронавірусної хвороби в країні. Це може призвести до фіксації масових тяжких випадків та до великої кількості летальних наслідків”, -сказав Ляшко. За його словами, не варто піддаватися відчуттю оманливої безпеки, і на період до 24 квітня обмежте свою мобільність, не відвідуйте закладів без нагальної потреби й обов’язково користуйтеся засобами індивідуального захисту. Нагадаємо, в Україні на ранок 4 квітня зафіксовано 1096 випадки коронавірусної хвороби COVID-19, з них 28 — летальні.
  4. Вы померьте температуру, на всякий случай...
  5. КИЇВ. 3 квітня. УНН. За порушення правил карантину на території України складено 3566 адміністративних протоколів, з них 153 за порушення режиму самоізоляції. За результатами розгляду судами накладено штрафи на загальну суму понад 272 тисячі гривень. Про це повідомляє УНН з посиланням на управління комунікації Національної поліції України. Кому верить?
  6. К сожалению думание и чтение законов COVID-19 не лечит...
  7. Так разбирайтесь и не высказывайте вслух...
  8. Судя по всему с 6 апреля будут проблемы: Кабінет міністрів посилив заходи для протидії поширенню коронавірусної інфекції. Тепер у громадських місцях не можна перебувати без маски чи респіратора та документів. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій, передає УНН. Так, залишається працювати 21 пункт пропуску на державному кордоні. “Обов’язкова обсервація для всіх осіб, які перетинають державний кордон. Виключення — для працівників дипломатичних представництв та консульських установ іноземних держав, представництв офіційних місій; водіїв, членів екіпажів, поїзних і локомотивних бригад”, — написав Криклій. Також до 24 квітня заборонено: з 6 квітня перебування в громадських місцях без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема, респіратора або захисної маски, в тому числі виготовлених самостійно; з 6 квітня переміщення групою осіб більш ніж дві особи, крім випадків службової необхідності та супроводження осіб, які не досягли 14 років, батьками, усиновлювачами, опікунами, піклувальниками, прийомними батьками, батьками-вихователями, іншими особами відповідно до закону або повнолітніми родичами дитини; перебування в громадських місцях осіб, які не досягли 14 років, без супроводу батьків, усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів, інших осіб відповідно до закону або повнолітніх родичів дитини; відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою та у випадку службової необхідності; відвідування спортивних та дитячих майданчиків; проведення всіх масових заходів (встановлені винятки); знаходитись на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи її спеціальний статус; самовільно залишати місця обсервації (ізоляції). Повідомляється, що повний перелік заходів буде оприлюднений найближчим часом.
  9. Пока достоверно никто, ничего не знает.
  10. Сочувствую, Вы настоящий герой!
  11. Промышленный и любительский лов раков будет запрещен с 25 февраля 2020 на Днестровском лимане, реке Днестр с рукавом Турунчук, пойменной системе и Кучурганском водохранилище. Об этом сообщила пресс-служба одесского рыбоохранного патруля. «Вылов раков во время запрета является грубым нарушением рыбоохранного законодательства согласно ч. 4 ст. 85 КУоАП. За каждый незаконно добытый экземпляр рака начисляется компенсация в 25,5 грн и - 680 грн», - сказано в сообщении. Запрет устанавливается в связи с началом спаривания раков и вынашивания икры. Рыбоохранный патруль проинформировал, что раки живут от 20 до 50 лет. Половозрелыми они становятся на третьем году жизни, при достижении длины 7-8 см. Спаривание происходит при температуре воды 13-15 C и ниже. В среднем одна самка рака может принести потомство в 300-400 экз. Через две-три недели после оплодотворения самка откладывает икру под брюшко для дальнейшего вынашивания, которое длится около семи месяцев. Обычно, рождение раков происходит в конце мая - начале июня, когда температура воды достигает 21-23 ° C.
  12. Честно говоря за последний десяток лет предполагалось, что они существуют, но непосредственно сталкиваться с ними не приходилось, теперь придется обратить внимание и предпринимать меры безопасности.
  13. Там было 5 человек, больше половины рыбы было реанимировано и отпущено...
  14. Вот это прорвало!!! Пора модеру меры принимать...
  15. С 5 сентября и до конца этого года приказом Одесского рыбоохранного патруля приостановлен вылов сазана в низовьях Днестра и Днестровском лимане. Как отмечают в ведомстве, данное решение приняли в связи с тем, что 95 процентов допустимого вылова уже исчерпаны. Поскольку ежемесячно промышленные рыбаки отчитываются об объемах добытых биоресурсов, общий итог допустимого вылова сазана в августе составил 90%, а в сентябре повысился еще на пять процентов, сообщает пресс-служба Госрыбагентства. По состоянию на 5 августа выловлено 28,5 тонн карпа, что составляет 95% от прогноза допустимого вылова на 2017 год. Всего в этом году количество допустимого вылова карпа составляет 30 тонн.
×
×
  • Create New...