Jump to content

Футбол


Recommended Posts

А что все молчат,как мы круто с Люксембургом сыграли? :grin:

Если бы еще так с Испанией,то было бы о чем. :)

А так -Ярмола молодец и все. :D

Link to comment
Share on other sites

Ну,во первых,не так уж круто.Если бы у люксембуржцев ноги росли откуда надо,пришлось бы несладко поначалу.Во вторых,другого результа ни кто и не ожидал,в принципе.А вообще,всё нормально.Три очка на выезде без особых проблем с достойным количеством забитых мячей.Всё хорошо.Оборону нужно сильно подтягивать к матчам с Испанией и ответке со Словакией.А в атаке моменты всегда будут.

Link to comment
Share on other sites

Так вот и я про оборону.Просто сарказм очень глубоко спрятался.Первый тайм мог очень плохо закончиться.Испанцы будут попадать по воротам значительно чаще

Link to comment
Share on other sites

Динамо , молодцы! Поздравляю болельщиков! Ждем Днепр , поспорил с кумом , поставил на Днепр! Надеюсь не проиграю.

Днепр сам себя переиграл,к сожалению.

А Динамо таки да,красавцы!

Link to comment
Share on other sites

Никто не смотрит Олимпик-Черноморец? Жалко нашу Команду и Григорчука.Напоминает Динамо при Блохине.Только с той разницей,что у Динамо тренер был дерьмо,а у Черноморца президент.

Link to comment
Share on other sites

Только пришел с работы ,а тут такое.Матч не видел,но результат говорит сам за себя.При таком подходе климова все кто имеют более-менее хорошие предложения в зимний перерыв покинут команду,а скорее всего и Григорчук тоже.

Обидно,но ничего не сделаешь. Просрали команду,вряд ли в этом сезоне войдем в восьмерку.

Link to comment
Share on other sites

Да какая там восьмерка?И велика ли заслуга из 14-ти команд?А убивать команду стали в прошлом году,когда уехали все иностранцы.А ведь у них были контракты.Не удивлюсь,если в следующем сезоне мы понизимся в классе-расходов меньше.Главное чтоб нас не постигла судьба Кривбаса и остальных

Link to comment
Share on other sites

Андрей,надеюсь,что судьба Кривбаса,Оболони и других нас не постигнет.А желающих понизиться в классе хватит и без нас.

Как бы не получился следующий чемп с десятью командами в вышке.

Link to comment
Share on other sites

 im578x383-fans-chernomorets_pobeda.od_.u

Вболівальники “Чорноморця” погрожують власникові клубу “народною люстрацією” (фото)
Опубліковано: 4 грудня 2014 о 12:23 | Переглянули: 154

Вболівальники “Чорноморця” написали відкритого листа почесному президенту клубу, нардепу Леоніду Клімову.

Про це повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на офіційний сайт“Чорноморця”.

“Ми з тривогою спостерігаємо за тим, як клуб буквально зазнає фінансової катастрофи, гравці та працівники клубу мають кількамісячну заборгованість по зарплатах, результати команди постійно погіршуються і клуб сповзає все нижче і нижче в турнірній таблиці.

Виникає питання: “як же так?”, адже для нормального функціонування клубу керівництвом міста та області в свій час були передані у власність стадіон і три бази в Совіньоні, Отраді і на Архитекторській. Для ведення господарської діяльності під ім’я “Чорноморець” засновникам клубу постійно виділялися ділянки під забудову в самих затребуваних місцях міста і області, причому на безальтернативній основі і найчастіше задешево або взагалі безкоштовно.

За виступ у Лізі Європи сезону 2013/14 “Чорноморець” отримав від УЄФА 2,7 млн. євро, ці гроші не були витрачені ні на преміювання гравців, які досягли цього успіху, ні навіть на їх збереження. Втративши значну частину провідних гравців під час і після закінчення цього сезону, зарплатна відомість була полегшена до самого мінімуму, але на селекційну роботу було витрачено рівним рахунком нічого. Затикання дір у складі проводилося за рахунок вільних агентів – гравців, непотрібних іншим клубам і навіть їх скромні контракти, як ми тепер бачимо, ніхто не збирався оплачувати.

Ми втомилися від того, що команду з великим ім’ям і славною історією лихоманить з незавидною регулярністю і короткі епізоди підйому змінюються широкими смугами негараздів, а команда перетворюється в ліфт, що рухається між прем’єр-лігою і першим дивізіоном! Ми тремтимо при думці, що наш улюблений клуб перебуває на межі зникнення!

У вболівальників “Чорноморця” велике серце, але в той же час і гарна пам’ять. Ми вимагаємо від почесного президента негайно втрутитися і почати виправляти ситуацію. У разі, якщо наше звернення буде проігноровано, ми залишаємо за собою право вдатися до методів “народної люстрації”.

Ми просимо владу міста і області ініціювати розслідування фінансової діяльності керівництва та засновників футбольного клубу “Чорноморець”: куди зникли або чому не працюють всі ті активи, передача яких була призначена для підтримки гідного функціонування команди, яка є гордістю і частиною славетної історії нашого улюбленого міста”, – сказано у зверненні вболівальників.

Нагадаємо, що у “Чорноморці” вже кілька місяців не платять зарплату, а власник команди Леонід Клімов є олігархом і екс-регіоналом, який 5-й раз став нардепом

Link to comment
Share on other sites

Сегодня планета празднует Всемирный день футбола

 
10 декабря 2014, 11:44
 
ПОДЕЛИТЕСЬ С ДРУЗЬЯМИ
0
0
0
0
1
0
1
ЗАМЕТИЛИ ОШИБКУ?
 
  • 530441.jpg
  •  

С ПРАЗДНИКОМ  ВСЕХ БОЛЕЛЬЩИКОВ!!!

Link to comment
Share on other sites

Как фамилия этого дятла,который комментирует матч Стяуа-Динамо?

 Вот зачем(это я культурно) мне знать,что там сказал Луческу? Раз 10 за полчаса матча упомянул "великого румына". Играет моя любимая команда Динамо(Киев) и тренер у неё Ребров.

 Простите,но зацепило.

Link to comment
Share on other sites

Cтепа,Леша и другие с победой Динамо.Играет как в лучшие времена.

Также всех любителей футбола с проходом еще одной украинской команды - Днепра.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...