Jump to content

Лещ с хреном и яблоками


Petro

Recommended Posts

Очищеный и промытый лещ режут кусочками,солят, заливают холодной водой ( на 1 л. воды--20гр. уксуса),дают постоять 5-7 мин. перекладывают в котелок, заливают овощным бульеном или водой...варят до готовности.Кушать с отвареной картошкой,хреном и квашеными яблоками :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...