Jump to content

Камбала в фольге


Recommended Posts

Берем камбалу,снимаем филе и шкуру,далее солим перчи,все по вкусу и начинаем готовить начинку,сыр перетираем вместе с зеленью и вареной креветкой чищенной.Далее укладываем одно филе на фольгу,сверху начинку сбрызгиваем лимонным соком и сверху второе филе,заворачиваем и в духовку,можно и на угли,готовиться на углях, примерно 20мин; в духовке минут 30!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...