Jump to content

Fish123

Пользователи
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fish123

  1. Сьогодні приїхали ауткасти і я одразу з ними на стадіон. Перше враження- палка важкувата, проте після кількох забросів цей маленький мінус став зовсім непомітний. Груз 85гр +леска 0,3 + катушка Тіка Дельфін = 121 м. Груз 115гр - 136 м. Задоволений повністю. Десь читав що у чаба хват короткий, а як на мене всамий раз. Завтра получаю Аметисти і вже в неділю порівняю в забросі ті і ті.
  2. Дядя Вітя дякую за віповідь. Така відстань мене повністю влаштовує. Я зібрав досить інформації про чаби та аметсти. Вирішив що буду брати 2 чаба і 2 аметиста. Аметисти по ціні хорошій знайшов. Десь в кінці неділю отримаю ті і ті. Хоч зараз вже і кінець сезону однак на польові випробування я всеж поїду. Про результати обовязково напишу
  3. Ловлю в основному на горох, кидаю його на бойловій оснастці+ПВА пакет. Іноді кидаю макуховку
  4. Скажи, будь-ласка, на яку відстань реально кинути аметистом. Дуже цікаво, бо стою перед вибором, брати аметисти чи чаби.
  5. Шановні форумчани! Прошу вошої допомоги, за кілька років ловлі дешевими вудлищами, я зібрався купити щось краще. Стою перед вибором брати Чаби чи Аметисти. По бюджету вони мені підходять. Допоможіть, будь-ласка. Хочу купити щось гідне а про ці прути досить схвальні відгуки.
×
×
  • Create New...