Jump to content

Якимчук Сергей

Пользователи
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Информация

  • Любимый вид ловли
    на попловок, впротяжку

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Якимчук Сергей's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

67

Reputation

  1. Добрый вечер подскажите за ловлю ската какой сегодня штраф?.
  2. Подскажите по 2 пунктам: 1 когда начнется запрет; 2 и как нащот рапана не чего не изменилось то после этих штормов было выбрашено на берег большол количество рапана. Так и осталось 10 шт., на человека? То становится страшно за состояние моря. А да еще заранее спасибо.
  3. Повторюсь с вопросом. Подскажите какой длины можно добывать саргана или зависит от веса? А еще подскажите с какова числа можно ловить кефаль на пляжах и какой длины они должны быть или веса?
  4. Подскажите какой длины можно добывать саргана или зависит от веса? А еще подскажите с какова числа можно ловить кефаль на пляжах и какой длины они должны быть или веса?
  5. А еще один вопрос сарган внесен в красную книгу или нет?
  6. Блин я конечно вес понимаю но когда РАПРН НАЧИНАЕТ ЕСТЬ МИДИЮ ТО У МЕНЯ СЕРДЦЕ ОБРЫВАЕТСЯ от за меченных за последи и 2 года лысых каменных гряд в воде. И смириться с этим я не могу. С каждым годом популяция растет, За последние время кладки яиц увеличились вот такие дела с рапаном если мы не одумаемся то прощай МИДИЯ.
  7. Подскажите мне сколько мне можно добыть РАПАНА с Черного моря??? ЕСЛИ ОНИ ТАК ВРЕДНЫ Тривалість життя до 15 років. Зустрічається на будь-якому ґрунті на глибинах від 0 до 50 м. Ненажерливий хижак, живиться двостулковими молюсками, на батьківщині переважно устрицями, у Чорному морі — устрицями(популяцію яких майже повністю знищив),гребінцями та мідіями. Молоді рапани просвердлюють черепашки мідій твердим язиком — радулою, дорослі особини відкривають стулки м'язовим зусиллям. Через те що молюск має дуже тверду черепашку, природних ворогів у дорослих особин у Чорному морі немає. На батьківщині ворогами рапани є морські зірки, але оскільки солоність Чорного моря невелика, в ньому вони відсутні. Планктонних личинок рапани, які не мають твердих покривів, споживають деякі риби. У холодну пору року рапани занурюються глибоко в ґрунт та впадають в анабіоз. Розмноження Рапани роздільностатеві, статевої зрілості у Чорному морі досягають на 2 рік, при довжині раковини 35—75 мм. Самці зовнішнім виглядом не відрізняються від самиць. Нерест протягом всього літа на глибинах 10—20 м. На початку літа можна спостерігати «весілля рапанів» — кілька десятків самців та самиць збираються у щільні групи для парування. Після запліднення самиці відкладають яйця у кокони з міцною оболонкою, довжиною 12—18 мм, які мають вигляд щіток. У кожному коконі 200–1000 яєць. Розвиток зародків у коконах триває близько місяця. Личинки планктонні, розміри при виході з кокону від 0,4 до 0,8 мм, вони деякий час вони плавають (30—60 діб), потім осідають на дно та набувають вигляду дорослих особин. И ПОЧЕМУ ОН В КРАСНОЙ КНИГЕ.
×
×
  • Create New...