Jump to content

zika

Пользователи
  • Posts

    205
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by zika

  1. На Одещині, в акваторії Дністровського лиману, виявили чоловіків, які під виглядом прикордонників виловлювали раків. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Держприкордонслужби. "Під час проведення оперативно-профілактичних заходів "Нерест-2020“ охоронці кордону помітили незвичайний плавзасіб. Човен мав нечітко нанесений номер та до того ж був обліплений прикордонною символікою. Як з’ясувалось, на плавзасобі з незаконно нанесеною символікою Державної прикордонної служби двоє громадян України вели незаконний вилов водних живих біоресурсів”, — йдеться у повідомленні. Наразі у браконьєрів вилучено моторний човен, більш ніж 500 раків, 25 незаконних знарядь лову (ятерів). Про факт дискредитації прикордонників повідомлено Нацполіцію.
  2. По количеству проведенных тестов Украина - на уровне стран Африки, показывает сравнительная статистика сервиса worldometers.info. На данный момент у нас провели 5040 тестов на выявление коронавируса, что составляет 115 тестов на миллион населения. Это показатели Намибии и Марокко. Для сравнения - в России уже сделали 640 тысяч тестов - это столько же, сколько и в Италии. Что составляет 4379 на миллион населения. Тестов нет - сидим дома!
  3. КИЇВ. 4 квітня. УНН. Міністерство охорони здоров’я прогнозує пік COVID-19 в Україні на 14-15 квітня. Про це заявив заступник міністра охорони здоров’я - головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко, передає УНН з посиланням на пресслужбу МОЗ. “...вже з 14-15 квітня МОЗ України прогнозує пік коронавірусної хвороби в країні. Це може призвести до фіксації масових тяжких випадків та до великої кількості летальних наслідків”, -сказав Ляшко. За його словами, не варто піддаватися відчуттю оманливої безпеки, і на період до 24 квітня обмежте свою мобільність, не відвідуйте закладів без нагальної потреби й обов’язково користуйтеся засобами індивідуального захисту. Нагадаємо, в Україні на ранок 4 квітня зафіксовано 1096 випадки коронавірусної хвороби COVID-19, з них 28 — летальні.
  4. Вы померьте температуру, на всякий случай...
  5. КИЇВ. 3 квітня. УНН. За порушення правил карантину на території України складено 3566 адміністративних протоколів, з них 153 за порушення режиму самоізоляції. За результатами розгляду судами накладено штрафи на загальну суму понад 272 тисячі гривень. Про це повідомляє УНН з посиланням на управління комунікації Національної поліції України. Кому верить?
  6. К сожалению думание и чтение законов COVID-19 не лечит...
  7. Так разбирайтесь и не высказывайте вслух...
  8. Судя по всему с 6 апреля будут проблемы: Кабінет міністрів посилив заходи для протидії поширенню коронавірусної інфекції. Тепер у громадських місцях не можна перебувати без маски чи респіратора та документів. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій, передає УНН. Так, залишається працювати 21 пункт пропуску на державному кордоні. “Обов’язкова обсервація для всіх осіб, які перетинають державний кордон. Виключення — для працівників дипломатичних представництв та консульських установ іноземних держав, представництв офіційних місій; водіїв, членів екіпажів, поїзних і локомотивних бригад”, — написав Криклій. Також до 24 квітня заборонено: з 6 квітня перебування в громадських місцях без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема, респіратора або захисної маски, в тому числі виготовлених самостійно; з 6 квітня переміщення групою осіб більш ніж дві особи, крім випадків службової необхідності та супроводження осіб, які не досягли 14 років, батьками, усиновлювачами, опікунами, піклувальниками, прийомними батьками, батьками-вихователями, іншими особами відповідно до закону або повнолітніми родичами дитини; перебування в громадських місцях осіб, які не досягли 14 років, без супроводу батьків, усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів, інших осіб відповідно до закону або повнолітніх родичів дитини; відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою та у випадку службової необхідності; відвідування спортивних та дитячих майданчиків; проведення всіх масових заходів (встановлені винятки); знаходитись на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи її спеціальний статус; самовільно залишати місця обсервації (ізоляції). Повідомляється, що повний перелік заходів буде оприлюднений найближчим часом.
  9. Пока достоверно никто, ничего не знает.
  10. Сочувствую, Вы настоящий герой!
  11. Промышленный и любительский лов раков будет запрещен с 25 февраля 2020 на Днестровском лимане, реке Днестр с рукавом Турунчук, пойменной системе и Кучурганском водохранилище. Об этом сообщила пресс-служба одесского рыбоохранного патруля. «Вылов раков во время запрета является грубым нарушением рыбоохранного законодательства согласно ч. 4 ст. 85 КУоАП. За каждый незаконно добытый экземпляр рака начисляется компенсация в 25,5 грн и - 680 грн», - сказано в сообщении. Запрет устанавливается в связи с началом спаривания раков и вынашивания икры. Рыбоохранный патруль проинформировал, что раки живут от 20 до 50 лет. Половозрелыми они становятся на третьем году жизни, при достижении длины 7-8 см. Спаривание происходит при температуре воды 13-15 C и ниже. В среднем одна самка рака может принести потомство в 300-400 экз. Через две-три недели после оплодотворения самка откладывает икру под брюшко для дальнейшего вынашивания, которое длится около семи месяцев. Обычно, рождение раков происходит в конце мая - начале июня, когда температура воды достигает 21-23 ° C.
  12. Честно говоря за последний десяток лет предполагалось, что они существуют, но непосредственно сталкиваться с ними не приходилось, теперь придется обратить внимание и предпринимать меры безопасности.
  13. Там было 5 человек, больше половины рыбы было реанимировано и отпущено...
  14. Вот это прорвало!!! Пора модеру меры принимать...
  15. С 5 сентября и до конца этого года приказом Одесского рыбоохранного патруля приостановлен вылов сазана в низовьях Днестра и Днестровском лимане. Как отмечают в ведомстве, данное решение приняли в связи с тем, что 95 процентов допустимого вылова уже исчерпаны. Поскольку ежемесячно промышленные рыбаки отчитываются об объемах добытых биоресурсов, общий итог допустимого вылова сазана в августе составил 90%, а в сентябре повысился еще на пять процентов, сообщает пресс-служба Госрыбагентства. По состоянию на 5 августа выловлено 28,5 тонн карпа, что составляет 95% от прогноза допустимого вылова на 2017 год. Всего в этом году количество допустимого вылова карпа составляет 30 тонн.
  16. В продолжение, информация к размышлению: В субботу, 1 июля, Черниговскую область охватила непогода – ливень был с градом и шквальным ветром. Об этом сообщает ТСН. А в Менском районе вообще пронесся смерч. В поселке Березное ураган поднял в воздух на несколько метров двоих детей, а потом бросил на землю. Оба выжили, однако одного ребенка пришлось госпитализировать. Досталось также пастухам, которые находились на открытой местности. От ударов града на теле остались огромные синяки. Град также уничтожил немало огородных культур в селе Локнистое Менского района. Об этом пишет Чеline. В Чернигове же во время непогоды ветер был такой силы, что сломал пополам светофор и дорожные знаки на пересечении улицы Ремесленной и проспекта Победы, передает "Высокий вал".
  17. Да с такими погодными и природными катаклизмами (смерчи, ураганы, грозы, ливни, град, резкие перепады температур и атмосферного давления), что происходят в последнее время стремно из дома выходить, а не то, что ехать на рыбалку. В этом году как то природа баламутит конкретно, сколько уже людей по Украине погибло и пострадало от грозовых разрядов молний. На день ничего спрогнозировать нельзя, не говоря уже на 2-3 дня. С утра выехал, вроде нормальная погода, проехал 50 км., в течении часа попал в такую канитель, что о рыбалке и думать уже не хотелось. Всякие прогнозы типа "sinoptik" смотреть бесполезно, так как там прогноз меняется по 5 раз на день и то постфактум. При таких раскладах о каком стабильном клеве рыбы и нормальном отдыхе на рыбалке может идти речь.
  18. По моему "Снасти фидерные удила карповые закидывал метров на 100-80" на Днестре с нормальным течением и учитывая плотность рыбаков немножко перебор...
  19. КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу. Від імені Українського народу права власника здійснюють органи державної влади та органи місцевого самоврядування в межах, визначених цією Конституцією. Кожний громадянин має право користуватися природними об'єктами права власності народу відповідно до закону. Власність зобов'язує. Власність не повинна використовуватися на шкоду людині і суспільству. Держава забезпечує захист прав усіх суб'єктів права власності і господарювання, соціальну спрямованість економіки. Усі суб'єкти права власності рівні перед законом.
  20. Речь идет не о сантиметрах, а о букве закона, если не запрещено, значит разрешено...
  21. Да, но это в части административной территории Николаевской области, а в части Одесской области не понятно, то ли проморгали, то ли водные биоресурсы в лимане закончились...
  22. Если это полный текст приказа, то я так понимаю, что информация о запрете на Тилигульском лимане отсутствует вообще.
  23. Где то так, ближе к истине, похоже на правду. К сожалению в нашей стране все чаще приходиться искать правду...
  24. Официальная информация о запрете в 2017 году на сайте http://fishnadzor.com.ua отсутствует, а это есть первоисточник, все остальное "одна бабка сказала". Ждем обнародования официального приказа о запрете на 2017 год по Одесской области.
×
×
  • Create New...