Jump to content

Grinj

Пользователи
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Everything posted by Grinj

  1. Цікаво ! Чому перестали люди заходить на цю тему ? Де всі хто так палко дискутував ,на таку нагальну тему. ?
  2. Яке цікаве життя . А що відбувається нині? Які можливості користування прогулянковими бортами?
  3. Мій перший АК 

  4. Багато років пролетіло з тої пори ,коли я ще молодий ,пядесятп'ятирічний хлопчина пройшов той екзамен. Не жалію ,бо отримав таке задоволення від рибалки на човні ,яке ні коли не отримати без човна . Запливеш туди де поряд жодного сусіда , і відпочиваєш і душою і тілом . Особливо "Глубокий" тоді був як курорт. Ще єноти приходили і тирили якийсь крам ,і випрошували з рук печиво . І коропи ловились біля самого берега на один гачок і хробака ! Невже таке більше ні коли нам не буде доступно? 23 рік ,1355йдень повномаштабного вторгненя "братів"
  5. Вже мабуть не скоро зможемо вільно відчуватися на воді . Все що було до початку повномаштабного вторгненя ,може змінитись кардинально ,і стане так ,як було після другої світової. Але маю надію ,що всеж таки Нарід ,який несе нині втрати , і війсковий спротив ,всеж має право після перемоги над страшним і кривавим ворогом ,отримати право на більш лояльне до себе ставлення влади.
  6. Дуже цікава тема для рибачків ,які тоді ловили товстого на ставках та у ліманах. І я також ,років десять тому долучився до такої цікавої теми . Тоді ,на Ковбасному ставку ,біля тоді ще Комінтерново,на тоді новинку для мене люди ловили на техно з поплавком ,товстого. І я тоді зміг виловити одного на кілошку лобіка , Що до його кулінарних властивостей ,то як кажуть для знавів ,і любителів ,а що до його бійцівських властивостей ,то було щось . Тому мене зацікавила ця тема . Але ні як не виходило зробити правильну пропорцію , меленого сухого гороху ,не вареного , з іншими інгрідієнтами . То як покладеш більше горохової муки ,і все на суху , то гранула виходила така тверда ,що навіть у воді не розтворялась , а коли покладеш менше половини ,то розсипалась у воді за хвилини ,і товстий навіть і не міг здогадатись що там є така вкусняшка . Бобіля поплавка починалось таке дійство ,мілкоти ,аж з води виплигували. Тоді став кидать як на донку ,і результати були ,але тіли не тостень. Досі стоїть уся оснастка на виготовлення ,інколи роблю,але вже їзджу на річку ,а там зовсім інше потрібно. Всім НХНЧ. З повагою.
×
×
  • Create New...